Home / Anime / Fantasy

CARI


Genre : Fantasy (7)

Dragon Quest: Dai no Daibouken (2020) Subtitle Indonesia

TV? epsToei Animation

Sinopsis dari anime Dragon Quest: Dai no Daibouken (2020) Subtitle Indonesia

Streaming dan Download Dragon Quest: Dai no Daibouken (2020) Episode 1 Subtitle Indonesia Nonton online 1080p 720P 480P 360P

*Diadaptasi dari manga fantasy yang ditulis oleh Sanjou Riku dan digambar oleh Inada Kouji.
Dahulu kala, ada pendekar pedang yang gagah berani yang kemudian dikenal hanya sebagai “Pahlawan”. Ada iblis yang menyebabkan orang menderita. Pahlawan dan teman-temannya tiba untuk menantang iblis ke pertempuran dan dengan menggabungkan kekuatan mereka, pertempuran itu berakhir dengan cepat. Dengan tidak ada orang di sekitar yang menimbulkan masalah, pulau itu menjadi tempat yang tenang di mana semua orang bisa hidup bersama dalam damai. Beberapa tahun kemudian, iblis itu dihidupkan kembali.
Nonton Dragon Quest: Dai no Daibouken (2020) Episode 4 Subtitle Indonesia Rilis tahun 2020

7.22 2,762

October 3, 2020

Black Clover Subtitle Indonesia

TV? epsStudio Pierrot

Anime yang rilis tahun 2017 kemarin ini menambah Koleksi List anime On going yang di tunggu-tunggu setiap minggunya, ya walaupun penuh dengan kontroversial lantaran Kualitas Grafisnya saat war ancur betul. Anjay kayak game aja war :v.

Sayang di sayangkan banget padahal Storynya bagus, artnya saat scane biasa bagus cuman pas war, Audio sama artnya parah banget.

terlepas dari itu, saya terpaksa Menikmati, ya gimana udah terlanjur suka sama story ini anime dan emang suka anime yang ada Dark2nya gitu. Yah jadi ngalur ngidul. Oke buat yang mau Nonton ini anime silahkan Download Black Clover Batch kumpulan Dari episode 1 sampai Terbaru rede resolusi 480, 720 dan 1080p.

Nanti akan kami perbarui terus filenya setiap -+ 10 baru.

Sipnosis

Menceritakan Perjuangan kedua anak muda yang ingin menjadi Kaisar sihir yang merupakan kedudukan tertinggi bagi para kestria sihir. Asta yang tidak memiliki mana berjuang keras hingga pada akhirnya dia mendapatkan grimoire berdaun 5 yang merupakan grimoire Istimewa dan memiliki kekuatan dapat menghilangkan Sihir/anti sihir.

Sedangkan Yuno merupakan adik asta yang sebelumnya sangat cengeng tapi berkat melihat asta yang berlatih terus dan mengatasi kelemahanya yang tanpa mana , membuat yuno menjadi pribadi yang bisa di andalkan, ia mendapatkan grimoire berdaun 4, grimoire yang di gunakan Kaisar sihir pertama . Rifal sejati asta dan yuno untuk mencapai kedudukan tertinggi para penyihir.

7.29 279,515

October 3, 2017

Kuma Kuma Kuma Bear

TV12 epsEMT Squared

Fifteen-year-old Yuna prefers staying home and obsessively playing her favorite VRMMO to doing anything else, including going to school. When a strange new update gives her a one-of-a-kind bear outfit that comes with overpowered abilities, Yuna is torn: the outfit is unbearably cute, but too embarrassing to wear in-game. But then she suddenly finds herself transported into the world of the game, facing down monsters and magic for real, and the bear suit becomes the best weapon she has! (Source: Seven Seas Entertainment)

6.76 3,021

October 7, 2020

Tenki no Ko

Movie1 epsCoMix Wave Films

Tokyo is currently experiencing rain showers that seem to disrupt the usual pace of everyone living there to no end. Amidst this seemingly eternal downpour arrives the runaway high school student Hodaka Morishima, who struggles to financially support himself—ending up with a job at a small-time publisher. At the same time, the orphaned Hina Amano also strives to find work to sustain herself and her younger brother. Both fates intertwine when Hodaka attempts to rescue Hina from shady men, deciding to run away together. Subsequently, Hodaka discovers that Hina has a strange yet astounding power: the ability to call out the sun whenever she prays for it. With Tokyo’s unusual weather in mind, Hodaka sees the potential of this ability. He suggests that Hina should become a “sunshine girl”—someone who will clear the sky for people when they need it the most. Things begin looking up for them at first. However, it is common knowledge that power always comes with a hefty price… [Written by MAL Rewrite]

8.46 180,112

July 19, 2019

Maoujou de Oyasumi

TV12 epsDoga Kobo

Sshhh! Princess Syalis is trying to get a good night’s sleep. Some shut-eye. Forty winks. Catch some Z’s. Long ago in olden times when people and demons lived together in—well, disharmony, really—a demon king kidnaps a human princess and imprisons her in his castle. Bereft, the princess’s subjects beat their chests in anguish…until a hero arises to spearhead Project Rescue Our Princess! While waiting for her knight in shining armor, what’s an imprisoned princess to do…? Teddy-bear guards with bat wings are all very well, but her dungeon cell is bo-o-o-ring! So, she decides to wile away the long hours by sleeping. Now if only she could get comfortable…and didn’t suffer from insomnia… (Source: VIZ Media)

7.56 3,281

October 6, 2020

Assault Lily: Bouquet

TV? epsShaft

In the near future, humanity faces imminent destruction from mysterious creatures known as “Huge.” The world wages war against the Huge, and develops the anti-weapon “CHARM” (Counter Huge Arms) by combining science and magic. CHARM works more effectively when used by teenage girls, and those who use the weapons are revered as “Lilies.” The Lilies are trained at military academies called “Gardens,” which also serve as bases to protect and advise people. This is a story about girls who aim to become Lilies so they can protect Earth. (Source: MAL News)

6.47 3,242

October 2, 2020

The God of High School

TV13 epsMAPPA

di adaptasi dari salah satu komik di webtoon dengan judul yang sama. Anime ini tayang secara bersamaan di korea dan Jepang di waktu yang bersamaan dan dibeberapa situs streaming berbayar. Menceritakan tentang Mori Jin menyatakan bahwa dirinya adalah murid SMA terkuat. Kehidupannya berubah sejak ia diundang untuk ikut serta dalam God of Highschool, sebuah turnamen untuk menentukan murid SMA terkuat. Jin diberitahu, kalau dirinya menang apa pun keinginannya akan dikabulkan. Seluruh peserta merupakan para petarung kuat yang berjuang sekuat tenaga demi tujuan masing-masing. Apakah yang akan menunggu di akhir turnamen tersebut? Pertarungan sengit antar anak SMA yang super kuat pun dimulai.

7.25 131,835

July 6, 2020